Nederlandse Natuurkundige Vereniging

Word ook lid!

Natuurkundige? Dan word je natuurlijk lid van de NNV.

Waanzinnige zintuigen

Bestel deze waanzinnig mooie en leerzame poster over de bijzondere zintuigen van dieren! Voor in het klaslokaal of gewoon thuis. De poster laat zien hoe hommels het elektrische veld van bloemen kunnen waarnemen, wat ze helpt bij het herkennen van bloemen. Dolfijnen kunnen voorwerpen die ze voor het eerst tegenkomen via echolocatie later op een televisiescherm herkennen. En zo zijn er veel meer voorbeelden. De poster is in A1- en A2-formaat te bestellen door een mail te sturen naar bureau@nnv.nl. U betaalt alleen de verzendkosten.

Kwartet

Ons prachtige 'Grote-duik-in-de-wereld-van-de-Natuurkundekwartet', bestel het ook!

Vorige Volgende

Scholen

Lidmaatschap scholen

Scholen kunnen zich aanmelden voor het schoollidmaatschap van de NNV voor 210,95 euro per jaar (incl. 9% BTW). Scholen ontvangen maandelijks 3 exemplaren van het Nederlands Tijdschrift voor Natuurkunde boordevol interessante informatie over natuurkunde.

Nu aanmelden

Schoollidmaatschappen gelden per kalenderjaar, zonder tegenbericht wordt het lidmaatschap automatisch verlengd. Opzeggingen van het schoollidmaatschap voor het komend kalenderjaar dienen voor 1 december van het lopende jaar binnen te zijn bij het NNV-bureau.