Nederlandse Natuurkundige Vereniging

NNV ontvangt predicaat Koninklijk

NNV-voorzitter Diederik Jekel ontvangt de oorkonde uit handen van commissaris van de Koning in Noord-Holland, Arthur van Dijk. Foto: Elmer van de Marel.

De Robbert

Dit feestjaar, waarin de Nederlandse Natuurkundige Vereniging 100 jaar bestaat, vraagt om een speciale editie van het NTvN: de Robbert! Zie ntvn.nl voor een gratis pdf.

FYSICA 2021

FYSICA 2021 is op 16 april, dit jaar is deelname gratis vanwege ons feestjaar. Kijk voor meer informatie op fysica.nl.

Word ook lid!

Natuurkundige? Dan word je natuurlijk lid van de NNV.

100 jaar NNV in 2021

De NNV viert in 2021 haar 100-jarig bestaan!

Gratis posters voor het vo

Vol trots kondigen we onze nieuwe posters aan. Omdat de NNV in 2021 haar 100-jarig bestaan viert, bieden we een gratis set van 6 nieuwe posters aan voor in het natuurkundelokaal. Zie voor meer info: https://www.nnv.nl/NNV_100_jaar_in_2021.

Vorige Volgende

Physics@Veldhoven

Jaarlijks organiseert de NNV een sessie tijdens Physics@Veldhoven, de NWO-natuurkundeconferentie voor onderzoekers die in 2021 op 18 t/m, 20 januari wordt gehouden. Dit jaar is de NNV-sessie getiteld "Back to the Future" waarin zowel naar het verleden als naar de toekomst wordt gekeken.

De sessie sluit mooi aan op de viering van het 100-jarig bestaan van de vereniging en de lancering van de website Pad naar de Toekomst. De online sessie start met een natuurkundige terug- en vooruitblik door Vincent Icke. Vervolgens werpen we een blik op de toekomst binnen een aantal vakgebieden: elektronica (Charlotte Kjellander), smart cities (Michiel de Lange) en energie (Angèle Reinders). Haak ook aan op woensdag 20 januari van 10.20-11.40 uur, het belooft een mooie sessie te worden.