Nederlandse Natuurkundige Vereniging

NNV ontvangt predicaat Koninklijk

NNV-voorzitter Diederik Jekel ontvangt de oorkonde uit handen van commissaris van de Koning in Noord-Holland, Arthur van Dijk. Foto: Elmer van de Marel.

Word ook lid!

Natuurkundige? Dan word je natuurlijk lid van de NNV.

FYSICA 2022 op 22 april

FYSICA 2022 vindt plaats op vrijdag 22 april 2022 - zie ook www.fysica.nl

Gratis posters voor het vo

Vol trots kondigen we onze nieuwe posters aan. Omdat de NNV in 2021 haar 100-jarig bestaan viert, bieden we een gratis set van 6 nieuwe posters aan voor in het natuurkundelokaal. Zie voor meer info: https://www.nnv.nl/NNV_100_jaar_in_2021.

Kwartet

Ons prachtige 'Grote-duik-in-de-wereld-van-de-Natuurkundekwartet', bestel het ook!

Vorige Volgende

Algemene ledenvergadering

Jaarlijks roept het bestuur een Algemene Ledenvergadering bijeen, waarop het bestuur verslag doet over het afgelopen verenigingsjaar, bovendien wordt er vooruit gekeken naar de toekomst. Het is gebruikelijk dat de ALV gehouden wordt tijdens het jaarlijkse NNV-symposium FYSICA.

Omdat FYSICA 2021 op vrijdag 16 april online plaatsvond vanwege Covid-19, hebben we een andere datum voor de ALV vastgesteld. De ALV vond in 2021 online plaats op donderdag 1 april, van 19.30-21 uur. Het was een ALV met een feestelijk tintje, omdat de NNV de dag erna daadwerkelijk 100 jaar werd. Op 2 april 1921 is de NNV opgericht. Aanmelden voor de ALV kon door een e-mail te sturen aan bureau@nnv.nl. Alle leden die zich aan hadden gemeld ontvingen een aantal dagen voor 1 april inloggegevens voor de vergadering in zoom.

Agenda en stukken voor de ALV: 

Aangepaste wetgeving (i.v.m. Covid-19) maakt het verenigingen mogelijk om een ALV volledig online te houden. De agenda en vergaderstukken voor de ALV zijn in te zien op deze pagina. Leden konden tot 72 uur voor aanvang van de ALV op 1 april vragen stellen aan het bestuur, die voor aanvang van de vergadering op de website zouden worden beantwoord. Er zijn vooraf geen vragen binnengekomen. Vragen die tijdens de vergadering zijn gesteld werden ter vergadering beantwoord.