Nederlandse Natuurkundige Vereniging

NNV ontvangt predicaat Koninklijk

NNV-voorzitter Diederik Jekel ontvangt de oorkonde uit handen van commissaris van de Koning in Noord-Holland, Arthur van Dijk. Foto: Elmer van de Marel.

Word ook lid!

Natuurkundige? Dan word je natuurlijk lid van de NNV.

Gratis posters voor het vo

Vol trots kondigen we onze nieuwe posters aan. Omdat de NNV in 2021 haar 100-jarig bestaan viert, bieden we een gratis set van 6 nieuwe posters aan voor in het natuurkundelokaal. Zie voor meer info: https://www.nnv.nl/NNV_100_jaar_in_2021.

Kwartet

Ons prachtige 'Grote-duik-in-de-wereld-van-de-Natuurkundekwartet', bestel het ook!

Vorige Volgende

Essaywedstrijd

We organiseren in dit feestjaar een essaywedstrijd waarin iedereen de kans krijgt om haar of zijn visie op de natuurkundige toekomst op schrift te stellen. 25 jaar geleden was een essaywedstrijd ook een jubileumactiviteit en dat heeft mooie inzendingen opgeleverd. Geweldig om terug te lezen. Vandaar dat we op herhaling gaan. Doe vooral mee, de uitnodiging is hier te downloaden. Zie ook de website van het NTvN. Inmiddels is het niet meer mogelijk om essays in te dienen, de jury is volop bezig met de beoordeling van de ingestuurde artikelen. Omdat er veel belangstelling was voor de wedstrijd, is het een flinke klus voor de jury!