Nederlandse Natuurkundige Vereniging

Noortje de Graaf benoemd tot Lid van Verdienste

Word ook lid!

Natuurkundige? Dan word je natuurlijk lid van de NNV.

Waanzinnige zintuigen

Bestel deze waanzinnig mooie en leerzame poster over de bijzondere zintuigen van dieren! Voor in het klaslokaal of gewoon thuis. De poster laat zien hoe hommels het elektrische veld van bloemen kunnen waarnemen, wat ze helpt bij het herkennen van bloemen. Dolfijnen kunnen voorwerpen die ze voor het eerst tegenkomen via echolocatie later op een televisiescherm herkennen. En zo zijn er veel meer voorbeelden. De poster is in A1- en A2-formaat te bestellen door een mail te sturen naar bureau@nnv.nl. U betaalt alleen de verzendkosten.

Kwartet

Ons prachtige 'Grote-duik-in-de-wereld-van-de-Natuurkundekwartet', bestel het ook!

Vorige Volgende

Artikel

Noortje de Graaf benoemd tot Lid van Verdienste

Gepubliceerd: 5 June 2024 11:49

Noortje de Graaf, oud-verenigingsmanager en -directeur van de NNV, is tijdens de Algemene Ledenvergadering benoemd tot Lid van Verdienste.

'Noortje', zoals de halve zo niet hele natuurkundegemeenschap in Nederland haar kent, werkte sinds 2007 bij de NNV. Vorig jaar oktober nam ze na 16,5 jaar afscheid om over te stappen naar de KNAW, waar ze bestuurssecretaris is geworden. De oorkonde voor het erelidmaatschap plus een bos bloemen kreeg ze tijdens de online ALV op 4 juni 2024 live thuis uitgereikt door Anja Al van het secretariaat - en ook bijna-buurvrouw van Noortje. Het komt je toe en het ga je goed!