Nederlandse Natuurkundige Vereniging

Wat vond u van FYSICA 2024? Vul de enquête in

Word ook lid!

Natuurkundige? Dan word je natuurlijk lid van de NNV.

Waanzinnige zintuigen

Bestel deze waanzinnig mooie en leerzame poster over de bijzondere zintuigen van dieren! Voor in het klaslokaal of gewoon thuis. De poster laat zien hoe hommels het elektrische veld van bloemen kunnen waarnemen, wat ze helpt bij het herkennen van bloemen. Dolfijnen kunnen voorwerpen die ze voor het eerst tegenkomen via echolocatie later op een televisiescherm herkennen. En zo zijn er veel meer voorbeelden. De poster is in A1- en A2-formaat te bestellen door een mail te sturen naar bureau@nnv.nl. U betaalt alleen de verzendkosten.

Kwartet

Ons prachtige 'Grote-duik-in-de-wereld-van-de-Natuurkundekwartet', bestel het ook!

Vorige Volgende

Artikel

Wat vond u van FYSICA 2024? Vul de enquête in

Gepubliceerd: 12 April 2024 11:52

'Physics at the human scale' was het thema van het congres FYSICA 2024, dat de NNV dit jaar met de TU Eindhoven organiseerde. Met focussessies over zeer uiteenlopende thema's, gerenommeerde sprekers en spannende momenten rond diverse competities en prijswinnaars. Was u erbij? We horen heel graag wat u ervan vond en willen u vragen onze enquête in te vullen. U kunt daarbij ook suggesties doen voor de volgende editie van FYSICA, volgend jaar in Leiden.

Het beantwoorden van de vragen neemt vijf à tien minuten in beslag. Bij voorbaat hartelijke dank voor uw medewerking!

De enquête is inmiddels gesloten.