Nederlandse Natuurkundige Vereniging

NNV ontvangt predicaat Koninklijk

NNV-voorzitter Diederik Jekel ontvangt de oorkonde uit handen van commissaris van de Koning in Noord-Holland, Arthur van Dijk. Foto: Elmer van de Marel.

De Robbert

Dit feestjaar, waarin de Nederlandse Natuurkundige Vereniging 100 jaar bestaat, vraagt om een speciale editie van het NTvN: de Robbert! Zie ntvn.nl voor een gratis pdf.

Word ook lid!

Natuurkundige? Dan word je natuurlijk lid van de NNV.

100 jaar NNV in 2021

De NNV viert in 2021 haar 100-jarig bestaan!

Gratis posters voor het vo

Vol trots kondigen we onze nieuwe posters aan. Omdat de NNV in 2021 haar 100-jarig bestaan viert, bieden we een gratis set van 6 nieuwe posters aan voor in het natuurkundelokaal. Zie voor meer info: https://www.nnv.nl/NNV_100_jaar_in_2021.

Vorige Volgende

SPIN Bachelorproject-wedstrijd

Jaarlijks organiseert vereniging Studenten Physica in Nederland de SPIN Bachelorproject-wedstrijd, waarvoor de NNV het prijzengeld van 500 euro beschikbaar stelt. Iedere studievereniging (technische) natuurkunde van het wo en hbo draagt de student met het beste bachelorproject voor. Een jury bepaalt uit de inzendingen de drie besten geselecteerd. De finalisten presenteren vervolgens tijdens FYSICA hun project, ter plekke wordt de winnaar bepaald.