Nederlandse Natuurkundige Vereniging

NNV ontvangt predicaat Koninklijk

NNV-voorzitter Diederik Jekel ontvangt de oorkonde uit handen van commissaris van de Koning in Noord-Holland, Arthur van Dijk. Foto: Elmer van de Marel.

De Robbert

Dit feestjaar, waarin de Nederlandse Natuurkundige Vereniging 100 jaar bestaat, vraagt om een speciale editie van het NTvN: de Robbert! Zie ntvn.nl voor een gratis pdf.

Word ook lid!

Natuurkundige? Dan word je natuurlijk lid van de NNV.

100 jaar NNV in 2021

De NNV viert in 2021 haar 100-jarig bestaan!

Gratis posters voor het vo

Vol trots kondigen we onze nieuwe posters aan. Omdat de NNV in 2021 haar 100-jarig bestaan viert, bieden we een gratis set van 6 nieuwe posters aan voor in het natuurkundelokaal. Zie voor meer info: https://www.nnv.nl/NNV_100_jaar_in_2021.

Vorige Volgende

Natuurkundekwartet: kleurrijk en informatief

 

We hebben een vrolijk kwartetspel vol natuurkundige weetjes ontwikkeld, het 'Grote-duik-in-de-wereld-van-de-Natuurkundekwartet'! Hiermee willen we de jeugd kennis laten maken met fysica. Het spel bevat 10 verschillende kwartetten: faseovergangen, eenheden, weersverschijnselen, natuurverschijnselen, kleine planeten, reuzenplaneten, elektriciteit, geluid, krachten en hemellichamen. Iedere kaart geeft naast mooi beeldmateriaal ook een korte uitleg over het onderwerp. Mooi om cadeau te doen in de decembermaand!

Vanwege ons 100-jarig bestaan sturen we enkele exemplaren gratis toe (bij verzending in Nederland en zolang de voorraad strekt). Een bestelling is snel gedaan door een mailtje te sturen aan het NNV-bureau. De kwartetten zijn eind november in ons bezit, dan sturen we het meteen toe.