Nederlandse Natuurkundige Vereniging

NNV ontvangt predicaat Koninklijk

NNV-voorzitter Diederik Jekel ontvangt de oorkonde uit handen van commissaris van de Koning in Noord-Holland, Arthur van Dijk. Foto: Elmer van de Marel.

De Robbert

Dit feestjaar, waarin de Nederlandse Natuurkundige Vereniging 100 jaar bestaat, vraagt om een speciale editie van het NTvN: de Robbert! Zie ntvn.nl voor een gratis pdf.

Word ook lid!

Natuurkundige? Dan word je natuurlijk lid van de NNV.

100 jaar NNV in 2021

De NNV viert in 2021 haar 100-jarig bestaan!

Gratis posters voor het vo

Vol trots kondigen we onze nieuwe posters aan. Omdat de NNV in 2021 haar 100-jarig bestaan viert, bieden we een gratis set van 6 nieuwe posters aan voor in het natuurkundelokaal. Zie voor meer info: https://www.nnv.nl/NNV_100_jaar_in_2021.

Vorige Volgende

Gratis posters!

Vol trots kondigen we onze nieuwe posters aan. Omdat de NNV in 2021 haar 100-jarig bestaan viert, bieden we een gratis set van 6 nieuwe posters aan voor in het natuurkundelokaal. Ze zijn niet alleen aantrekkelijk qua uiterlijk, maar ze zijn ook informatief. Perfect voor in je lokaal! De posters hebben als titels:

  • Dat geeft energie! (over energienetwerken);
  • Operatie lichaam (over medische fysica);
  • Reis door de ruimte (over ruimtevaart);
  • We want Moore (over rekenkracht);
  • Heftig heelal (over astronomie);
  • Beroep onder de loep (over carrièremogelijkheden na een natuurkundestudie).

Elke poster heeft een QR-code die leidt naar een bijbehorend filmpje, de filmpjes zijn ook te bekijken via ons youtubekanaal. Bij de posterset is een ‘leeswijzer’ voor de docent gemaakt met aanvullende informatie (een brochure van 16 pagina's). Bestellen kan eenvoudig door een mailtje te sturen naar bureau@nnv.nl. Geef dan ajb aan welk formaat je wilt ontvangen: A1 (hoogglans) of A2 (glans). Vergeet ook niet om een postadres erbij te vermelden. Zie ook de NNV-winkel.

 

Links naar de filmpjes bij de posters: