Nederlandse Natuurkundige Vereniging

NNV ontvangt predicaat Koninklijk

NNV-voorzitter Diederik Jekel ontvangt de oorkonde uit handen van commissaris van de Koning in Noord-Holland, Arthur van Dijk. Foto: Elmer van de Marel.

De Robbert

Dit feestjaar, waarin de Nederlandse Natuurkundige Vereniging 100 jaar bestaat, vraagt om een speciale editie van het NTvN: de Robbert! Zie ntvn.nl voor een gratis pdf.

Word ook lid!

Natuurkundige? Dan word je natuurlijk lid van de NNV.

100 jaar NNV in 2021

De NNV viert in 2021 haar 100-jarig bestaan!

Gratis posters voor het vo

Vol trots kondigen we onze nieuwe posters aan. Omdat de NNV in 2021 haar 100-jarig bestaan viert, bieden we een gratis set van 6 nieuwe posters aan voor in het natuurkundelokaal. Zie voor meer info: https://www.nnv.nl/NNV_100_jaar_in_2021.

Vorige Volgende

De Jonge NNV

De Jonge NNV is er voor alle jonge fysici en richt zich op wat de jonge natuurkundige interesseert en fascineert. Dit initiatief is opgezet in 2015 en richt zich op het in contact brengen van jonge fysici in zowel binnen- als buitenland tot een jaar of 35. Via onze LinkedIn-pagina houden we elkaar op de hoogte van de meest recente natuurkunde-nieuwtjes. Maar dat is nog niet alles. Met outreach-activiteiten en netwerkevenementen biedt het platform diverse mogelijkheden om actief nieuwe carrièrepaden te verkennen. Benieuwd? Kom dan zeker eens kijken en discussiëer mee!